KADROMUZ

Lokman YILDIRIM - Okul Müdürü

1968 yılında Erzurum Oltu da dünyaya geldi. İlkokulu  Küçük Orcuk Köyü İlkokulunda okudu. Orta okulu Büyük Orcuk Ortaokulunda okudu. Liseyi Oltu EndüstriMeslek Lisesinde  bitirdi. Atatürk Üniversitesi Ağrı EğitimYüksekokulunu 1988 yılında bitirdi. Aynı yıl Ağrı İli Patnos İlçesi Mollaibrahim Köyü İlkokulun da öğretmen olarak göreve başladı. 1992 yılında askerlik görevine Antalya ya gitti. Askerlik temel eğitiminden sonra er  öğretmen olarak Gaziantep İlinde çalıştı. Daha sonra tekrar Ağrı İli Patnos İlçesi ne döndü. 1993 yılında Erzurum İli Oltu İlçesi Büyük Orcuk  İlkokulu na tayin oldu. 1999 yılında Oltu İlçesi Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okuluna tayin oldu.2011 yıiında Oltu İlçesi Ayvalı İlköğretim Okuluna okul müdürü olarak atandı. Bir yıl görev yaptıktan sonra görevinden istifa edip, Oltu ilçesi Büyük Orcuk Ortaokulunda öğretmen olarak göreve başladı. 2014 Yılında aynı okulda müdür yardımcılığı görevine başladı. İki yıl müdür yardımcılığı yaptıktan sonra 2016 yılında Oltu Yasin Haşimoğlu İlkokulu na okul müdürü olarak görevlendirildi. 2021 yılında 25 Mart İlkokulu na okul müdürü olarak göreve başladı. Evli ve iki çocuk babası olup, halen 25 Mart İlkokulunda okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.

E-Posta