25 Mart İlkokulu
Halitpaşa mah. 25 Mart cad. No8 OLTU/ERZURUM
.

VİZYON

Vizyon; ne olmak istediğimizdir. Vizyon; ideallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon; yönümüzü belirler,hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İstiyoruzki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruzki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlüfırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruzki... Okulumuzda hem öğretenler hem deöğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruzki... Okulumuzda, herkes her gündaha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Biz.. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Normal Eğitim

08.00-14.30

ingilzce

Okulumuz; Oltu ilçe merkezide olup, Erzurum iline 120 km uzaklıktadır.

ilçe merkez